Sluiten

Bereken prijs

Simpel. Snel. Veilig.

Identiteit check

2 euro per check

Diploma check

4 euro per check

Rijbewijs check

1 euro per check

Referenties check

3 euro per check

VOG check

10 euro per check

Arbeidsverleden check

4 euro per check

BHV check

2 euro per check

BKR check

3 euro per check

VCA check

1 euro per check

BIG check

3 euro per check

Internet Profiel check

1 euro per check

Integriteitsverklaring check

4 euro per check

KvK check

1 euro per check

BTW check

2 euro per check

Bankrekening check

2 euro per check

Totaal

0 euro

Enthousiast?

Screenen in het onderwijs

In het onderwijs wordt voornamelijk met kinderen gewerkt. Je wilt er zeker van zijn dat zij in een veilige en betrouwbare omgeving les krijgen. Dit is grotendeels afhankelijk van de leerkrachten die voor de klas staan. Om uit te sluiten dat er alleen gekwalificeerde en geschikte onderwijzers voor de klas staan, is het belangrijk om een pre-employment screening uit te voeren.

Leerkrachten screenen

Een pre-employment screening voer je eenvoudig en snel uit met de Valicare Screeningtool. Je logt in op de portal en je selecteert de checks voor de functie die je open hebt staan. Vervolgens nodig je de sollicitant uit om het screeningsprofiel te vullen. Zij of hij verzamelt zelf de gegevens die gevraagd worden.

Verklaring Omtrent Gedrag

Medewerkers die werkzaam zijn of verbonden zijn aan een onderwijsinstelling zijn wettelijk verplicht om over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te beschikken. Daarnaast heb je op een school meerdere bhv’ers nodig. Handig om te checken is dan ook of een leerkracht of andere medewerker een bhv-diploma heeft.

Andere relevante checks voor in het onderwijs zijn identiteit, diploma’s en certificaten, referenties, arbeidsverleden en social media profiel.

Vraag een gratis demo aan