Sluiten

Bereken prijs

Simpel. Snel. Veilig.

Identiteit check

2 euro per check

Diploma check

4 euro per check

Rijbewijs check

1 euro per check

Referenties check

3 euro per check

VOG check

10 euro per check

Arbeidsverleden check

4 euro per check

BHV check

2 euro per check

BKR check

3 euro per check

VCA check

1 euro per check

BIG check

3 euro per check

Internet Profiel check

1 euro per check

Integriteitsverklaring check

4 euro per check

KvK check

1 euro per check

BTW check

2 euro per check

Bankrekening check

2 euro per check

Totaal

0 euro

Enthousiast?

Screenen in retail

In retail en detailhandel werk je vaak met voorraden en kassa’s. Je bedrijf is diefstalgevoelig. Het laatste wat je wilt is dat je eigen medewerkers de dieven blijken te zijn. Het is daarom belangrijk om een aantal snelle checks uit te voeren, voordat je iemand in dienst neemt.

Sollicitanten checken

Met de Valicare Screeningstool voer je eenvoudig en snel een pre-employment screening uit op je sollicitanten. Via de portal, die ook in private label beschikbaar is, selecteer je de checks voor de functie. Vervolgens nodig je de sollicitant uit om het screeningsprofiel in te vullen. Hij of zij kan vervolgens zelf de gegevens verzamelen die gevraagd worden.

Voor bedrijven in de retail en detailhandel zijn er een aantal belangrijke checks, zoals het FAD, BKR Insolventie Toets en Integriteitsverklaring. Daarnaast zijn er ook relevante checks, zoals: identiteit, diploma’s en certificaten, referenties, arbeidsverleden, VOG en social media profiel.

BKR Insolventie Toets

Neem je personeel aan dat aanraking komt met financiën? Denk er dan eens over na om een BKR Insolventie Toets check te doen. Hiermee maak je inzichtelijk of een sollicitant te maken heeft of heeft gehad met faillissementen, surseances van betaling of schuldsaneringen.

Vraag een gratis demo aan