Screenen in zakelijke dienstverlening

Binnen de zakelijke dienstverlening wordt vaak gewerkt met persoonsgegevens van klanten. Om je bedrijf te beschermen tegen misbruik of het lekken van deze informatie dient de veiligheid optimaal te zijn. Veiligheid begint bij je eigen medewerkers. Voer voordat je iemand aanneemt een pre-employment screening uit, om te checken of de persoon geschikt is om dit werk te doen.

Sollicitanten screenen

Een screening voer je eenvoudig en snel uit met de Valicare Screeningstool. Via de portal log je in en selecteer je de checks die vereist zijn voor de functie. Vervolgens nodig je de sollicitant uit om zijn of haar screeningsprofiel in te vullen. De gegevens worden door de kandidaat zelf verzamelt. Hiervoor is het systeem volledig AVG-proof. De gevalideerde checks kunnen uitgedraaid worden in een rapportage. Zo zie je in een oogopslag of de kandidaat in de basis geschikt is voor de baan.

Checks binnen de zakelijke dienstverlening

Binnen de zakelijke dienstverlening zijn checks zoals referenties, arbeidsverleden en integriteitsverklaring relevant. Deze vormen een goede basis om te controleren of je iemand geschikt is om een bepaalde functie te beoefenen.

Vraag een gratis demo aan