Screenen in zakelijke dienstverlening

Binnen de zakelijke dienstverlening wordt vaak gewerkt met persoonsgegevens van klanten. Om uw bedrijf te beschermen tegen misbruik of het lekken van deze informatie dient de veiligheid optimaal te zijn. Veiligheid begint bij uw eigen medewerkers. Voer voordat u iemand aanneemt een pre-employment screening uit, om te checken of de persoon geschikt is om dit werk te doen.

Sollicitanten screenen

Een screening voert u eenvoudig en snel uit met de Valicare Screeningsoftware. Via de portal logt u in en selecteer je de checks die vereist zijn voor de functie. Vervolgens nodigt u de sollicitant uit om zijn of haar screeningsprofiel in te vullen. De gegevens worden door de kandidaat zelf verzamelt. Hiervoor is het systeem volledig AVG-proof. De gevalideerde checks kunnen uitgedraaid worden in een rapportage. Zo ziet u in een oogopslag of de kandidaat in de basis geschikt is voor de baan.

Checks binnen de zakelijke dienstverlening

Binnen de zakelijke dienstverlening zijn checks zoals referenties, arbeidsverleden en integriteitsverklaring relevant. Deze vormen een goede basis om te controleren of iemand geschikt is om een bepaalde functie te beoefenen.

Vraag een gratis demo aan